Зошто да се преземе акција?

За да им помогнеме на децата околу нас. За да направиме добро дело. За да предизвикаме насмевка на нивните лица. 

Дали сте во можност и имате познавања од сервисирање на компјутери. Искористете ги вашите вештини во правење на добро дело.

Пријавете се и волонтирајте преку овој линк.

Имате стар компјутер кој веќе не го користите и сакате да го донирате?  

Пријавете ја донацијата на копчето во продолжение.

Потекнувате од социјално ранлива категорија и имате потреба од компјутер? 

Оставете ги вашите податоци на копчето во продолжение.

Благодарност од среќни деца