Сметка за донации!

Home|Сметка за донации!

Секој кој верува во нашата иницијатива може да не поддржи со донирање паричен износ по своја желба. Во Македонија има огромен број на семејства и дечиња кои немаат никаков уред за следење настава. На овој начин ние се надеваме дека тој број можеме да го намалиме. Веќе дониравме 2347 ИТ уреди низ цела држава. Со Ваша помош се надеваме дека ќе постигнеме многу повеќе!
Ви благодарме за вашата донација/поддршка!

Дознака: Донација 

Банка: Силк роад 

Носител: Донирај Компјутер 

С-ка: 280109104205109

 

 

 

Дев.сметки: 

ACC: 2952-9170-005815689 

EUR IBAN: MK07280109121004927 

USD IBAN: MK07280109121004830 

SWIFT: KRSKMK2X 

Bank: Silk Road 

Beneficiary: Doniraj Kompjuter

PayPal account: [email protected] (со назнака за Донирај Компјутер)